2019: een jaar vol inspiratie

Zonsopgang – vuurwerk van de natuur!

Terugblikkend op 2019 kan ik zeggen dat het een jaar vol inspiratie was, met aandacht en liefde voor al wat leeft.

Bomen voor mijn verjaardag
Op mijn verjaardag vroeg ik bomen cadeau. Daar kwamen zóveel leuke reacties op! Ook van jullie kreeg ik bomen. Via LinkedIn, via mijn blogpagina en op Facebook berichtten lezers dat ze in hun tuin een boom extra zouden planten. Dat was hartverwarmend! In totaal heb ik wel 32 bomen gekregen!

Bloemenweide voor de bij
De bloemenweides in mijn woonplaats zijn ondanks de droge zomer een groot succes geworden. Tot diep in november bloeiden er bloemen. Inmiddels zijn de weides gemaaid en liggen ze klaar voor het komende voorjaar. Als alles meezit, komt er in onze gemeente nog eentje bij. Wil je ook een bloemenweide in je omgeving? Lees hier hoe je dat kunt aanpakken.

Elke tegel telt!
Ook dichter bij huis kun je wat doen. Haal gewoon een tegel weg uit je tuin, en zet er een mooie plant voor in de plaats, want elke tegel telt!

Op naar een liefdevol en groen 2020
Lieve lezer, dank je wel voor de hartverwarmende woorden, tips en inspiratie. Ik wens je een mooi, liefdevol, maar vooral ook groen 2020 toe! En vergeet niet om ’s avonds – of ’s ochtends – even naar buiten te gaan en te genieten van het prachtige vuurwerk van de natuur…!

Warme groet,
Kelly

3 gedachten over “2019: een jaar vol inspiratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s