De natuur en de mensen van 2020

Zonsopgang in september

2020 bracht me prachtige momenten in de natuur en bijzondere ontmoetingen met mooie mensen.

De derde bloemenwei

Begin 2020 kwam er een derde bloemenweide in mijn gemeente. Nog meer goed nieuws voor de bijtjes: in 2021 komen er waarschijnlijk bijenhotels bij te staan. Ik houd je op de hoogte.

Koningskaars, zonnebloem en watermunt

Elke plant of elke bloem heeft wel iets bijzonders. Dit jaar leerde ik de koningskaars kennen, die ik uit de berm redde. Ik proefde voor het eerst watermunt in thee, en mijn vriendin vertelde me over de eerste zonnebloem die bloeide in haar tuin – op een voor mij heel bijzonder moment.

Bijzondere ontmoetingen

Op een grauwe dag in februari ontmoette ik Trees op het Centraal Station. We speelden samen piano. Diezelfde dag kreeg ik ook onverwacht hulp bij autopech. En eind van de zomer bracht een vrachtwagenchauffeur de zon terug in mijn dag door te roepen: ‘Wat een mooie fiets!’

Op naar een groen en kleurrijk 2021

Lieve lezer, bedankt voor het meebeleven en de warme reacties. Ik wens je voor het komend jaar mooie momenten toe in de natuur! En vergeet niet om ’s avonds – of ’s ochtends – even naar buiten te gaan en te genieten van de prachtige kleuren van het vuurwerk van de natuur…!

Zonnige groet,
Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s